Delen = Vermenigvuldigen

Delen is vermenigvuldigen

Delen = Vermenigvuldigen

Docenten in het onderwijs worstelen dagelijks met verschillende uitdagingen in hun klassen en met hun studenten/cursisten. Oplossingen die docenten hiervoor bedenken maken het verschil en zorgen er mede hierdoor dat studenten/cursisten succesvol zijn.

Hier vind je voor een aantal uitdagingen een mogelijke oplossing. Deze oplossingen zijn tot stand gekomen na uitgebreid onderzoek. De oplossingen beschouwen wij als een ‘Work in progress’. Wij dagen je uit om onze oplossingen te testen, te beoordelen en ons van feedback te voorzien. Door het delen van onze oplossingen willen wij ze verbeteren zodat andere docenten er nog beter gebruik van kunnen maken.

Matrix

De oplossingen zijn gerubriceerd in kopjes op basis van de notitie Focus op Vakmanschap en op basis van de Canon van het Beroepsonderwijs. Bekijk de knoppen en vind jouw oplossing.

Focus op Vakmanschap

Focus op Vakmanschap is de notitie van de Minister van onderwijs over het verbeteren van het onderwijs.

Canon van het beroepsonderwijs

Het expertisecentrum beroepsonderwijs, ECBO heeft de Canon van het beroepsonderwijs ontwikkeld. De Canon geeft een overzicht van kennis en informatie die van belang is voor iedereen die werkt of met het beroepsonderwijs. Bekijk de achtergronden en ontdek wat voor jou belangrijk kan zijn.

Meedoen?

Wie zijn wij om te pretenderen dat wij alle oplossingen hebben? Niet dus! Jij als docent kunt met ons meedoen! Heb jij een oplossingen die je door middel van onderzoek hebt gedacht? Meld je aan en deel je oplossing!

Uitleg uploaden documenten voor aangemelde docenten:

In het filmpje ziet u de screencast, een werkwijze hoe documenten geüpload kunnen worden en hoe de categorisatie plaatsvindt. Er wordt verteld dat het sneller kan door meerdere documenten tegelijk te uploaden. Beter is om dat niet te doen. Met 1 document tegelijk kan er ook gemakkelijker reacties gegeven worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s